Družabni dogodek za ekipe, ki na trasah premagujejo zanimive in tematske ovire, URBANI GLADIATOR MARIBOR, bo tradicionalmno potekal na treh različno dolgih trasah. Tokrat bo za dodatno energijo poskrbel generalni pokrovitelj dogodka SHARK, ki bo vskočil tam, ko boste že najbolj utrujeni.

Nastop na dogodku je tudi tokrat mogoč za 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in 10 članske ekipe, ki se boste podale na trase od 7-17 km na katerih boste premagovali preko 20 različnih ovir. Plazenje po blatu, preskok ognja, nošenje vreč peska, plezanje preko ovir… so le ene izmed tistih, ki bodo iz vas poskušale izvleči maksimum.

Dogodek ni tekmovalne narave, kar pomeni, da ne tekmujemo na čas in za prva mesta, saj so na koncu v cilju zmagovalci prav vsi. Bistvo je, da na izbranih trasah poizkušamo premagati vse ovire. Če to ne gre, je seveda v pomoč ekipa, ki lahko pomaga tudi pri izpolnjevanju kazni, ki jih udeleženci dobijo, če nepravilno oz ne morejo premagati ovire. Kazni lahko za člane ekipe prevzameju tudi tisti bolj pripravljeni oz spočiti. Kazni so tradicionalne torej 20 “burpijev” oz vojaških poskokov.

Svojo ekipo lahko še vedno prijaviš TUKAJ

Se vidimo