Po vzoru slovenske prestolnice, vsekakor pa podobnih dogodkih v tujini, tudi v Maribor prihaja poslovni tek oz BIZNIS RUN MARIBOR. Generalno pokroviteljstvo dogodka je prevzela blagovna znamka HABECO, ki ne le v Sloveniji, ampak tudi v tujini uspešno predstavlja svoje blagovne znamke in promocijska darila pod blagovno znamko https://www.habeco.si/

Dogodek, ki bo tokrat del serije HABECO BIZNIS RUN SLOVENIJA spodbuja zdravje na delovnem mestu in je predvsem namenjen zaposlenim v podjetjih, organizacijah in seveda tistim, ki jim je cilj predvsem druženje, zabava in ustvarjanje dodatnih poslovnih niti oz spodbujanje teambuildinga svojih zaposlenih in poslovnih partnerjev. Bistvo seveda ni rezultat, ampak predvsem spodbujanje rekreacije in druženja zaposlenih, zato bo dogodek organiziran v petek, v poznih popoldanskih urah, da se lažje sprostimo po napornem delovnem tednu.

Koncept dogodka je preprost, gre za sodelovanje v teku ali nordijski hoji in sicer za 2-5 članske ekipe, ki premagajo razdaljo 10 km. Krog v dolžini 2 km je speljam v Mestnem parku in 5 članska ekipa traso premaga tako, da vsak udeleženec preteče ali prehodi 2 km, preda štafeto drugemo in tako naprej. Če je ekipa bolj pripravljena, lahko sodeluje tudi z manj člani, ki seveda zato premagajo več krogov.

Podjetja lahko sestavijo več ekip in svoje zaposlene prijavijo tudi na ostale dogodke v seriji HABECO BIZNIS RUN SLOVENIJA, ki bodo organizirani še v CELJU, LJUBLJANI in na finalnem dogodku v PORTOROŽU. Več info je na voljo TUKAJ

Na centralnem prizorišču v Mestnem parku, bodo lahko ekipe vzpodbujale ena drugo in tako poskrbela za pozitivno vzdušje. Po dogodku pa bo organiziran tudi družabni del, kjer bomo poskrbeli za povrnitev kalorij v tekoči in trdi obliki in se na Grajskem trgu družili tudi ob živi glasbi.

Dogodek bo imel tudi humanitarno noto, saj bomo za vsak pretečeni km po 1 EUR donirali v izbrano humanitarno organizacijo.

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ